Algemene voorwaarden

content in Optimal SCANS

Algemene voorwaarden content in Optimal SCANS

Hieronder staan de algemene voorwaarden voor gebruik van de criteria waarmee met Optimal SCANS een beoordeling wordt uitgevoerd.

 

De algemene voorwaarden m.b.t persoonsgegevens en bedrijfsgegevens van partijen die Scans invullen vindt u hier:

 

De voorwaarden voor gebruik van het systeem Optimal SCANS als geheel worden vastgelegd in een aparte licentieovereenkomst. De algemene voorwaarden van dienstverlening door Planet+Partners vindt u rechts onderaan in deze website.

 

Aan het gebruik van een demonstratieversie van Optimal SCANS of een bepaalde Scan of Benchmark in Optimal SCANS kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Creative Commons Licentie

Planet+Partners deelt de criteria die wij met Optimal SCANS ter beschikking stellen onder de voorwaarden van de volgende Creative Commons licentie:

 

Dat wil zeggen:
U bent vrij om:

 

  • Het werk te delen — te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat.

 

Onder de voorwaarden:

 

  • Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. U mag dat op redelijke wijze doen, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van het werk.
  • Niet Commercieel — U mag het werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Geen Afgeleide Werken — U mag het veranderde materiaal niet verspreiden als u het werk heeft geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd.

 

Geen aanvullende restricties — U mag geen juridische voorwaarden of technologische voorzieningen toepassen die anderen er juridisch in beperken om iets te doen wat de licentie toestaat.

 

 

Category: Algemene voorwaarden
1 Oktober 2022