Carbon footprint

Planet+The Footprinters Diensten

pexels-ready-made-3850512

Product
Footprint

Hoe kan ik mijn product verduurzamen? Wij brengen de uitstoot van jouw product In kaart en rekenen door wat de impact is van ontwerpscenarios, alternatieve materialen en verduurzaming van productie. Zo verduurzaam je stap voor stap je product.

pexels-photoscom-93398

Waardeketen
Footprint

Hoe word ik net zero? we brengen de huidige klimaatuitstoot van jouw bedrijfsvoering en waardeketen In kaart. Daarna bekijken we welke doelen haalbaar zijn en welke maatregelen echt groot effect hebben. Ook begeleiden we je naar bijvoorbeeld SBTi of CO2-prestatieladder certi f1cering.

Duurzaamheidstraining

Training en
Ondersteuning

Hoe maak ik zelf een footprint? Wij bieden in-company trainingen aan waarbij we deelnemers leren om zelf footprints te maken. Of zoek je liever iemand om mee te sparren? We ondersteunen ook op maat met een strippenkaart. Zo kan je zelf aan de slag.

pexels-serpstat-572056

Footprint Tool op maat

Hoe bereken ik de footprint van meerdere producten? Met onze flexibele maatwerk footprint tools maak je direct berekeningen voor een breed scala aan producten. De footprint tool helpt je om duurzamere keuzes te maken en de impact van je inspanningen te meten.

De kracht van partnerschap

Planet+ en The Footprinters werkten samen om eersteklas diensten voor het meten van de CO2-voetafdruk aan te bieden.

Via dit krachtige partnerschap bieden we uitgebreide en gepersonaliseerde oplossingen voor het meten van de CO2-voetafdruk voor particulieren en bedrijven. Of u nu een individu bent dat inzicht wil krijgen in uw impact op het milieu of een bedrijf bent dat streeft naar duurzaamheid, wij hebben de oplossing voor u.

Wij staan open voor samenwerking

Heeft u een vraag? Wilt u duurzaamheid
beter inkaderen of een nulmeting doen?