Ons Team

Ook binnen onze organisatie doen wij met onze collega’s meer voor onze planeet. Zo doen we zelf veel vrijwilligerswerk en doneren 5% van ons salaris aan de planeet. Hiermee planten we bomen en investeren we in projecten die bijdragen aan zowel ecologische als sociale verbetering.
Reinier de Nooij, PhD

Reinier de Nooij, PhD

Oprichter, Partner
Duurzaamheids- Ecoloog

Mede-oprichter van Planet+Partners, vader van Julie, milieukundige en gepromoveerd op beoordelingssystemen voor duurzaamheid en milieu. Reinier zet al meer dan tien jaar het door hem ontwikkelde Optimal SCANS in om Inkoop in de Bouw en het Publieke domein duurzaam te laten werken.

Aleksey (Aliocha) Karpovich

Aleksey (Aliocha) Karpovich

Oprichter, Partner
Duurzaamheids- Econoom

Mede-oprichter van Planet+Partners, vader van Finn en Sophie, gedragseconoom en strategie-adviseur duurzaamheid.
Aliocha helpt al ruim tien jaar grote en kleine organisaties met groeistrategieën en complexe verandertrajecten voor duurzame en faire groei.

Sander van Vuuren

Sander van Vuuren

Senior Manager
Circular Innovation

Sander is gespecialiseerd in vernieuwen en veranderen. Hij helpt organisaties al ruim 10 jaar duurzame ambities te vertalen naar innovatieve diensten en producten. Sander is getrouwd met Femke en vader van Jinte, Ivo en Loek en basketbalt graag.

Juan Bakker

Juan Bakker

Engagement Manager

Juan is bioloog en systeemdenker, thuis in zowel duurzaamheid als in bedrijfs-economische vraagstukken. Zijn missie is het om een systeem te helpen creëren dat veilige producten, gelukkige mensen en een gezonde planeet support. Met acht jaar advieservaring heb ik productiebedrijven, van startups tot multinationals, begeleid op het gebied van duurzame strategie, bedrijfsvoering en circulair productontwerp.

Veerle Schreuder

Veerle Schreuder

Junior Consultant

Veerle heeft een achtergrond in liberal arts and sciences en in natuurkunde. Zij is een gepassioneerde sustainability strategy junior adviseur met oog voor detail zonder de hoofdlijnen uit het oog te verliezen. In vrije tijd houdt ze van bezoeken van bijzondere natuurbestemmingen. Zo is ze onder andere in Nepal geweest en recent in Kirgizië een tweeweekse trek met bivouac gedaan.

Capucine Dufraisse

Capucine Dufraisse

Junior Consultant

Capucine's leven is gevormd door een multiculturele opvoeding door heel Europa. Dit leidde haar naar een studie Rechten en Internationale Betrekkingen in Madrid, en een jaar solo-reizen door Latijns-Amerika. Bij Planet+Partners zet ze zich nu in als junior adviseur, terwijl ze zich nog altijd blijft verplaatsen door Europa en de wereld blijft verkennen.

Leon Wagenknecht

Leon Wagenknecht

Junior Consultant

Leon heeft zijn Master of Science in Sustainable Development behaald aan de Universiteit Utrecht, waar zijn focus lag op bestuursprocessen en milieubeleidsvorming. In zijn vrije tijd geniet hij van het buitenleven en is hij graag actief bezig. Zo is hij bijna dagelijks in de sportschool aan het trainen voor de CrossFit-wedstrijden waar hij regelmatig aan deelneemt.

Romano Staneke

Romano Staneke

Junior Consultant

Romano heeft een achtergrond in Sustainability Science en zit nu in de laatste fase van de master Environmental Biology waarin hij focust op duurzaam landgebruik. Hij is een enthousiaste liefhebber van de natuur en zet zich graag in voor het behouden van biodiversiteit. Hiernaast is hij graag bezig met muziek en is hij regelmatig op een plank in het water te vinden.

Paula Maria Leutner

Paula Maria Leutner

Junior Consultant

Paula heeft een Master's degree in Internationale Betrekkingen met een focus op duurzaamheid en een minor in ecologie. Haar toewijding aan het creëren van een betere en meer rechtvaardige wereld blijkt onder andere uit haar vrijwilligerswerk gericht op betere gezondheidszorg in Eritrea. Ze heeft over de hele wereld gereisd, en in haar vrije tijd geniet ze van yogales geven, schilderen en surfen.

Jinane Araqi

Jinane Araqi

Junior Consultant

Jinane is gedreven en ambitieus in haar missie om een positieve impact op de wereld te maken. Ze is afgestudeerd in Politicologie, Psychologie, Recht en behaalde haar master in Sustainability Science Policy and Society. Met haar onderneming Circular Souk streeft ze naar circulariteit in de Marokkaanse kledingindustrie.

Olga Pedryc

Olga Pedryc

Senior Digital Designer
Duurzaamheidscommunicatie

Olga Pedryc is een zeer ervaren digitaal ontwerper en architect. Ze heeft diverse circulaire bouwprojecten ontwikkeld en begeleid. In haar vrije tijd danst ze graag latin of is ze in de bergen.

Guillermo Martínez Espina

Guillermo Martínez Espina

Sr Software Engineer
Jesse Ravensbergen

Jesse Ravensbergen

Optimal SCANS Developer

Jesse Ravensbergen heeft inmiddels enkele jaren aan Optimal SCANS mee-ontwikkeld en is expert in deze Planet+ duurzaamheidssoftware. Daarnaast is Jesse een gepassioneerd game designer.

Sybren Bouwsma

Sybren Bouwsma

Duurzaamheids- consultant

Bestuurskundige, ethicus en onderzoeker-adviseur op het gebied van sociaal beleid binnen gemeenten en provincies. Binnen Planet+: beheer en optimaliseren van de Scans, en klantondersteuning.

Mark Marijnissen

Mark Marijnissen

Engagement Manager
Tom Peek

Tom Peek

Engagement Manager
Sustainable Development

Engagement Manager duurzaamheid en professioneel highliner.
Tom heeft veel ervaring met het doceren van vakken op Environmental Governance bij het Copernicus Instituut voor duurzame ontwikkeling op de Universiteit Utrecht. In zijn vrije tijd is hij veel in de bergen aan het highlinen, paragliden of rotsklimmen.

Xander Zwemstra

Xander Zwemstra

Junior Consultant

Xander studeert International Studies aan de Universiteit Leiden. Hij heeft grote belangstelling voor invloeden van mondiale ontwikkelingen zoals invoering van de CSRD op de maatschappij en bedrijven. Naast een passie voor taal en schrijven hangt hij graag aan de rotsen en is hij nog altijd op zoek naar ‘die ene golf’.

Sofia Faure Vives

Sofia Faure Vives

Junior Consultant

Sofia heeft een diepe passie voor mensen en culturen en heeft in zes verschillende landen gewoond, gestudeerd en gewerkt. Haar grote interesse ligt in stedelijke bestuursmodellen die individuele betrokkenheid bevorderen en bijdragen aan duurzaam gemeenschapsleven en een betere levenskwaliteit.

Wij staan open voor samenwerking

Heeft u een vraag? Wilt u duurzaamheid
beter inkaderen of een nulmeting doen?