Ons team

Ook binnen onze organisatie doen wij met onze collega’s meer voor onze planeet. Zo doen we zelf veel vrijwilligerswerk en doneren 5% van ons salaris aan de planeet. Hiermee planten we bomen en investeren we in projecten die bijdragen aan zowel ecologische als sociale verbetering.

Reinier de Nooij, PhD

Oprichter, partner
Duurzaamheids-
Ecoloog

Mede-oprichter van Planet+Partners, vader van Julie, milieukundige en gepromoveerd op beoordelingssystemen voor duurzaamheid en milieu.
Reinier zet al meer dan tien jaar het door hem ontwikkelde Optimal SCANS in om Inkoop in de Bouw en het Publieke domein duurzaam te laten werken.

Aleksey (Aliocha) Karpovich

Oprichter, partner
Duurzaamheids-
Econoom

Mede-oprichter van Planet+Partners, vader van Finn en Sophie, gedragseconoom en strategie-adviseur duurzaamheid.
Aliocha helpt al ruim tien jaar grote en kleine organisaties met groeistrategieën en complexe verandertrajecten voor duurzame en faire groei.

Tom Peek

Engagement Manager
Sustainable
Development

Engagement Manager duurzaamheid en professioneel highliner.
Tom heeft veel ervaring met het doceren van vakken op Environmental Governance bij het Copernicus Instituut voor duurzame ontwikkeling op de Universiteit Utrecht. In zijn vrije tijd is hij veel in de bergen aan het highlinen, paragliden of rotsklimmen.

Sander van Vuuren

Senior Manager
Circular Innovation

Sander is gespecialiseerd in vernieuwen en veranderen. Hij helpt organisaties al ruim 10 jaar duurzame ambities te vertalen naar innovatieve diensten en producten. Sander is getrouwd met Femke en vader van Jinte, Ivo en Loek en basketbalt graag.

Fleur Jongepier, PhD

Senior Expert
duurzaamheidspublicaties

Fleur schrijft columns en recensies voor verschillende dagbladen en is bezig aan een non-fictie boek. Zij is gepromoveerd in de filosofie en was tot voor kort universitair docent. In haar vrije tijd is Fleur graag in de bergen om te klimmen, te schrijven en te fotograferen.

Xander Zwemstra

Junior
Consultant

Xander studeert International Studies aan de Universiteit Leiden. Hij heeft grote belangstelling voor invloeden van mondiale ontwikkelingen zoals invoering van de CSRD op de maatschappij en bedrijven. Naast een passie voor taal en schrijven hangt hij graag aan de rotsen en is hij nog altijd op zoek naar ‘die ene golf’.

Romano Staneke

Junior
Consultant

Romano heeft een achtergrond in Sustainability Science en zit nu in de laatste fase van de master Environmental Biology waarin hij focust op duurzaam landgebruik. Hij is een enthousiaste liefhebber van de natuur en zet zich graag in voor het behouden van biodiversiteit. Hiernaast is hij graag bezig met muziek en is hij regelmatig op een plank in het water te vinden.

Jesse Ravensbergen

Optimal SCANS
Developer

Jesse Ravensbergen heeft inmiddels enkele jaren aan Optimal SCANS mee-ontwikkeld en is expert in deze Planet+ duurzaamheidssoftware. Daarnaast is Jesse een gepassioneerd game designer.

Sofia Faure Vives

Junior
Consultant

Sofia heeft een diepe passie voor mensen en culturen en heeft in zes verschillende landen gewoond, gestudeerd en gewerkt. Haar grote interesse ligt in stedelijke bestuursmodellen die individuele betrokkenheid bevorderen en bijdragen aan duurzaam gemeenschapsleven en een betere levenskwaliteit.

Jinane Araqi

Junior Consultant

Jinane is gedreven en ambitieus in haar missie om een positieve impact op de wereld te maken. Ze is afgestudeerd in Politicologie, Psychologie, Recht en behaalde haar master in Sustainability Science Policy and Society. Met haar onderneming Circular Souk streeft ze naar circulariteit in de Marokkaanse kledingindustrie. Hiermee produceert ze CO2-neutrale producten, en ondersteunt ze lokale kleermakers.

Sybren Bouwsma

Duurzaamheids-
consultant

Bestuurskundige, ethicus en onderzoeker-adviseur op het gebied van sociaal beleid binnen gemeenten en provincies. Binnen Planet+: beheer en optimaliseren van de Scans, en klantondersteuning.

Olga Pedryc

Senior Digital Designer
Duurzaamheidscommunicatie

Olga Pedryc is een zeer ervaren digitaal ontwerper en architect. Ze heeft diverse circulaire bouwprojecten ontwikkeld en begeleid. In haar vrije tijd danst ze graag latin of is ze in de bergen.

Judy van der Lijke

Duurzaamheids-
consultant

Bedrijfskundige en duurzaamheidsprofessional. Binnen Planet+: Advies en commercieel management.

Wij staan open voor samenwerking

Heeft u een vraag? Wilt u duurzaamheid
beter inkaderen of een nulmeting doen?