GIPHouse

GiPHouse is een uniek bedrijf gerund door studenten van de Rabdoud Universiteit die pragmatische softwareoplossingen creëren voor opdrachtgevers. Vele modules van het Planet+ Optimal SCANS duurzaamheidssysteem is in samenwerking met GiPHouse ontwikkeld.

Humanagement

Humanagement is gespecialiseerd in Facility Management en biedt interim- en projectmanagementdiensten en adviseert en ondersteunt facilitaire bedrijfsprocessen. Met een strategische aanpak en brede kennis van het vakgebied bedient Humanagement diverse branches zoals de zorg, het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs door heel Nederland.

Strategy Alliance

Strategy Alliance ondersteunt organisaties bij het stellen en behalen van hun Digital Vision doelen. Ze helpen bij het realiseren van nieuwe en innovatieve businessmodellen in de digitale ruimte. Het ontwikkelen van strategieën en het geven van begeleiding om gestelde doelen te bereiken zijn hun hoofdactiviteiten.

The Sustainability Company

The Sustainability Company levert duurzaam bedrijfsadvies aan bedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame visie en strategie en bieden interim-activiteiten als MVO- en financieel manager. Daarnaast verzorgt het bedrijf gastcolleges en presentaties. Een van hun opmerkelijke prestaties is het initiatief van ‘Sound of Sustainability’, een platform dat is ontworpen om kleine tot middelgrote ondernemingen en gemeenten te helpen bij het implementeren van duurzame praktijken.

Sparq360

SPARQ360 is een wereldwijd advies- en technologiebedrijf dat klanten helpt hun wereldwijde toeleveringsketen te optimaliseren en effectieve duurzaamheidsoplossingen te implementeren.
Een unieke combinatie van mensen, processen en technologie identificeert kansen, ontwerpt toekomstbestendige strategieën en implementeert de oplossingen op een effectieve manier. SPARQ360 activeert de collectieve intelligentie van mensen en verbetert daarmee de betrokkenheid van mensen en het verandermanagement.

K PLUS V

K PLUS V creëert innovatieve oplossingen voor maatschappelijke en economische vraagstukken in samenwerking met hun klanten door initiatieven te nemen, te adviseren en oplossingen te implementeren, onafhankelijk, gedreven en inspirerend, en hun kracht ligt in de robuuste mix van ideevorming, connectiviteit en uitvoering.

Local Matters

Local Matters biedt systematische en geïntegreerde begeleiding aan organisaties in de sectoren overheid, onderwijs, vastgoed, mobiliteit en infrastructuur om ambitieuze duurzaamheidsdoelen te bereiken door middel van een op maat gemaakte programmatische aanpak die een duurzame cultuur in de hele organisatie integreert door hun expertise op het gebied van duurzaamheid en procesmanagement te combineren met de eigen ervaring, expertise en enthousiasme van de organisatie.

Sustainable Growth Associates

SGA is gespecialiseerd in duurzame transformaties en maakt gebruik van kaders van The Natural Step zoals RSDO /FSSD (www.thenaturalstep.de) om organisaties te helpen significante en blijvende prestatieverbeteringen te realiseren.
SGA is B Corp gecertificeerd en vertegenwoordigt The Natural Step in Duitsland, een internationaal erkende non-profitorganisatie en denk-tank op het gebied van duurzaamheidsstrategieën.

Judy van der Lijke

Duurzaamheids-
consultant

Bedrijfskundige en duurzaamheidsprofessional. Binnen Planet+: Advies en commercieel management.

Sybren Bouwsma

Duurzaamheids-
consultant

Bestuurskundige, ethicus en onderzoeker-adviseur op het gebied van sociaal beleid binnen gemeenten en provincies. Binnen Planet+: beheer en optimaliseren van de Scans, en klantondersteuning.