Humanagement

Als onafhankelijk managementbureau ondersteunt Humanagement bedrijven en organisaties met denk- en menskracht. Circulair denken staat voorop met hun ambitie om elke organisatie en circulaire impuls te geven. Samen met Planet+ hebben we een scan ontwikkeld waarmee organisaties worden gescand op duurzaamheid en circulariteit (www.circulairorganiseren.nl).

Greenopia

Planet+ werkt samen met het Amerikaanse platform Greenopia dat momenteel bezig is voor de business-to-consumer markt in Amerika. We creëren samen met hen een platform waarmee mensen voor de dagelijkse producten de meest duurzame versie kunnen kopen.

GIP House

Met GipHouse werkt Planet+ samen aan het ontwikkelen van software voor verduurzaming.

Organize Agile

Organize agile is een partner in verandertrajecten en heeft als speerpunten duurzame en regeneratieve samenwerking. Daarmee sluiten zij aan op de filosofie van Planet+. De wereld om ons heen verandert voortdurend. Met Agile organiseren houden ze mensen en strategie flexibel en kort-cyclisch.

Dzyzzion

DZyzzion adviseert naast integrale verduurzaming ook op specifieke thema’s als energie, circulair ondernemen, CO2-reductie en certificering voor de CO2-Prestatieladder. DZyzzion is organisator van de succesvolle Koploperprojecten duurzaam ondernemen, waarin bedrijven groepsgewijs samen aan de slag gaan met duurzaam ondernemen. Daaraan deden al bijna 500 oganisaties mee (www.koploperproject.nl).

Ecocharting

Met de gebruiksvriendelijke software van Ecoharting creëer je overzicht rondom de vereisten voor de CSRD. Van stakeholder engagement t/m materialiteitsanalyse. De tools van Ecoharting maken het mogelijk voor organisaties om de CSRD te kunnen implementeren. Ze sluiten daarmee goed aan op onze tools.

Covalis

Wil je duurzaamheid goed vormgeven, dan is het contract met je leveranciers en inkoop cruciaal. Covalis is een ervaren trainersbureau en gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van contractmanagers. Praktisch ingericht, zonder dikke rapporten en resultaatgericht!

Eshuis

De accountants en adviseurs van Eshuis helpen organisaties impact te maken op hun sociaaleconomische positie en zetten succesvol hun expertise in op het gebied van accountancy, belastingen, organisatie- en personeelsadvies en juridische dienstverlening. Ze zijn voorloper binnen de accountancy branche op duurzaamheid, B-Corp gecertificeerd, partner van Planet+ voor het implementeren van CSRD bij MKB.

K PLUS V

K PLUS V creëert innovatieve oplossingen voor maatschappelijke en economische vraagstukken in samenwerking met hun klanten door initiatieven te nemen, te adviseren en oplossingen te implementeren, onafhankelijk, gedreven en inspirerend, en hun kracht ligt in de robuuste mix van ideevorming, connectiviteit en uitvoering.

The Footprinters

Het doel van The Footprinters is zo snel mogelijk tot een duurzame wereld te komen. Dat doen ze door milieu-impact te berekenen en bedrijven te helpen deze te verlagen. Bijvoorbeeld met de CO2 calculator voor organisaties en hun inkoop.